Velká soutěž Notebook Blogu o unikátní hodnotnou cenu! (prodlouženo)

Máme tu svátky klidu, lásky a pohody. Nepochybuji o tom, že si je všichni náramně užíváme v teple domova se svými rodinami. Pokud byste si je chtěli zpestřit kreativní činností, můžete se zúčastnit naší velké novoroční soutěže! Uděláte tím něco dobrého pro svět a ještě můžete vyhrát.

Vyhrát můžete unikátní myš, vyrobenou speciálně pro tento blog a dovezenou z jiného (!!) kontinentu (v počtu kusů menším 10 tisíc, ale to je zase jiný příběh). Jistě si pamatujete to nepřeberné množství článků, kde jsem se věnoval otázkám ergonomie, a jistě si pamatujete můj přísný postoj v těchto věcech. Co jiného by mohlo lépe ztvárňovat myšlenky tohoto blogu než kvalitní myš.

Přiznám se, že výběr formy nebyl vůbec jednoduchý, ale kdo by nechtěl myš ve tvaru pořádného „teréňáku“, pěkně vysokého a hranatého. Možná ten, kdo by preferoval myš ve tvaru stíhacího letounu. Přiznávám, že ta vedla i u mě (zejména svými malými a špičatými raketkami na křídlech), ale kluci čínský na ni neuměli udělat nápis a navíc neměla vpředu dvě výkonné modré LED.

Co pro tu nádheru musím udělat?

Zadání soutěže je jednoduché. Na NotebookBlog.cz citelně chybí ikona webu. Pošlete mi do 8.1.2012 22.1.2012 (včetně) vámi vytvořenou ikonu (favicon) o rozměrech 16×16 pixelů na adresu uvedenou v sekci „O blogu“ (tlačítko v černém pruhu nahoře). Ikona by samozřejmě měla souviset s tématem blogu, ale žádná další omezení nejsou. Nemusíte ji ani ukládat do formátu ICO (stačí klidně BMP, PNG, GIF a podobné).

Zaslané ikony ohodnotí odborná komise (já, dva kamarádi, přítelkyně, pes) a ta nejlepší bude použita na tomto webu, aby mohla pomáhat při navigaci a zlepšovat náladu všem čtenářům. Výherci bude po vyhlášení odeslána myš a získá můj nehynoucí obdiv.

Pokud nevíte, co favicon je, můžete se podívat na vysvětlení ve Wikipedii.

Účastí v soutěži souhlasíte s tím, že dílo je vaše vlastní autorská práce a že může být použito k propagaci tohoto webu po neomezeně dlouhou dobu.

Dodatek: Musel jsem změnit své plány a následující dva týdny moc nebudu doma. Vzhledem k tomu, že se tím pádem nebudu moct věnovat vyhodnocování, prodlužuju soutěž až do neděle 22.1.2012.

Komentáře k článku

  1. 1. Warcz  30.12.2011  19:21:27

    Můžu zaslat 256 návrhu ? :-)

  2. 2. Warcz  30.12.2011  19:23:42

    sorry 256! což by bylo velke čislo :-)

  3. 3. NOTEBOOKBLOG.SK – recenzie a postrehy zo sveta notebookov « Vyhrajte bezdrôtovú myš na NOTEBOOKblog.cz!  14.1.2012  0:21:40

    […] | Peter Šuba | Pridaj komentár | Vybrali.sme.sk Kamarát Jiří Zima vyhlásil na svojom blogu NOTEBOOKblog.cz súťaž o unikátnu bezdrôtovú myš! Tohto hlodavca v tvare exkluzívneho jeepu môžete získať tak, […]


Napsat komentář