Šťastný Nový rok!

Chtěl bych popřát všem čtenářům mého skromného elektronického plátku šťastný Nový rok. Přeju vám, abyste byli v roce 2012 šťastní. Ono s tím štěstím je to strašné klišé a používá se to tak nějak automaticky, ale není to můj případ. Štěstí je v životě opravdu to nejdůležitější. Ať už v životě děláme cokoli, vždy bychom měli přemýšlet, zda nás to naplňuje a zda jsme opravdu šťastní.

Štěstí se neukrývá ani v pracovních úspěších, ani v materiálních hodnotách a není snadné ho najít. Člověk se k němu musí dopracovat, až když pochopí smysl svého života. Před měsíci jsem se dozvěděl jednu nemilou informaci od doktorů, což mě donutilo přemýšlet o životě, vesmíru a vůbec… a došel jsem k závěru, že jsem spokojený, jak jsem svůj život doposud prožil. Přál bych každému, aby to mohl říct také.

Na závěr si neodpustím volný překlad věty, kterou před mnoha lety řekl Steve Jobs v jednom svém projevu: „Váš čas je omezený, takže jej neplýtvejte žitím života někoho jiného.“

Komentáře k článku

  1. 1. Honzyk  31.12.2011  20:38:39

    Jirsko, mnoho dobrych recenzi na tomto blogu. Hodne zdravi, bez neho je stesti k nicemu. Kez to nejlepsi z roku letosniho je tim nejhorsim v roce pristim.
    Preje Honzyk

  2. 2. Sandy  1.1.2012  12:10:10

    Jsem sice jen pozorovatelem tohoto webu, ale i tak si dovolím popřát mnoho sil do další práce a hodně zdraví v tom novém roce.

    P.S. Ta poslední věta je podle mého velmi silná myšlenka ;)

  3. 3. mouse  1.1.2012  15:51:29

    Přeji ti hodně zdraví do nového roku a štěstí také, někdy jde ruku v ruce spolu se zdravím.
    P.S. Ano, Steve měl silné myšlenky, myslím že silnou myšlenku má i swarm.


Napsat komentář