Miluji tě, jsi prima, ale rychle se změň!

Zašel jsem se svou milou na výborné představení Joe Dipietra a Jimmyho Robertse Miluju tě, jsi prima, ale rychle se změň! v podání žáků Mileny Klinecké v jednom malém divadle v Praze. Přiznám se, že do divadla chodím jen zřídkakdy, tentokrát jsem byl ovšem nadmíru nadšen. Humorné muzikální představení se věnuje roli muže a ženy a jejich problémům (rodina, sex). Je pravděpodobné, že mnoho lidí se v těch rolích vzhlédne, takže dostávají ještě větší kouzlo.

Hra samotná je výborná, ale i realizace mě velice nadchla. Úplně mě to vtáhlo do „děje“ a do reality jsem se vrátil až ve chvíli, kdy představení skončilo. Snad nikdy jsem se v divadle nebavil tak jako právě včera večer, takže můžu jedině doporučit.

Pokud je mi známo, tak někdy v únoru bude další možnost představení shlédnout. Pravděpodobně půjdu znovu a pozvu i pár přátel, protože to stojí za to. Vstupné je dobrovolné a atmosféra příjemná (mraky pěkných holek na jevišti i v obecenstvu :-)).

Jenom si tak říkám, jestli jsem se tímto zápiskem trefil do noty aspoň někomu, kdo to tady čte? Chodíte tu někdo do divadla? Jak žijete (kulturně?) i mimo počítače (resp. notebooky)?

Komentáře k článku

  1. 1. Skvedo  7.2.2008  14:12:54

    My jezdivame s rodicema na predstaveni Slovackeho divadla Uherske Hradiste na Buchlove, tam mivaji vzdycky nejakou dobrou komedii. Treba Rychle sipy nebo Na ty louce zeleny.

  2. 2. Dantechno  7.2.2008  15:59:31

    Já byl teď v pátek po dlouhé době také za kulturou. S přítelkyní jsme navštívili muzikál Dáma s kaméliemi v Ta Fantastice. Příjemně mě to překvapilo.

  3. 3. zemlak  7.2.2008  21:51:05

    To já jsem chodil celkem často. Hlavně s přítelkyní na muzikály a komedie a někdy s klukama, chodili jsme s klubem mladých diváků, bylo to skoro zadarmo a zbytek večera jsme pak alespoň mohli trávit v hospůdce.
    Ale jinak do divadla chodím rád. Ale častějš asi do kina :)

  4. 4. Bananik  8.2.2008  11:02:40

    Heh, tak prvé mi napadlo, ako asi vznikli tieto fotky :-) Teda obrazový záznam z dovadelného predstavenia :-)
    Ja som v divadle bol fakt len pár krát, na dvoch rukách by sa to dalo asi spočítať, skôr si zájdem do kina. Ale kamarát hrá v jednom malom dobrovoľnom divadle tak v poslednom čase ho chodíme čas od času pozrieť. Vo veľkých divadlách som bol fakt asi len 3 krát, zato raz som do divadla fakt utekal a to bolo na We Will Rock You. To bolo zatiaľ najlepšie čo som ja videl :)
    Z kultúry koncerty ešte, to ja rád. Za tie si aj priplatím a zájdem do Prahy ak hrá niekto kto fakt stojí za to.

  5. 5. paulie  9.2.2008  11:57:41

    Mám studentský předplatný do Slováckýho Divadla v Uherským Hradišti – takže ano, do divadla chodívám. :)

  6. 6. swarm  9.2.2008  16:55:00

    No paráda. Koukám, že zjedší čtenáři mají určité kulturní cítění. To mě těší. To aby se nějaký příští zápisek jmenoval "a máte taky babu?" :-).


Napsat komentář