Nová ikona webu, konec soutěže a tak vůbec

Zase se tu chvíli nic neobjevilo a někoho to možná mrzí, protože mi přišlo pár upozornění a dotazů, kdy vyjde nový článek. Tak třeba právě teď. Někdy člověk holt nemá čas a může za tím být spousta důvodů.

Třeba, že to přežene na jedné párty a vzbudí se v Bulharsku v polorozpadlém hotelu s kurvou za 5€. Čeká několik dní, než pro něj přijede jeho bratr s kamarádkou, co smaží kokeše, aby se nakonec všichni společně vydali několik tisíc kilometrů zpět autem, ve kterém nefunguje ani rádio, ani topení a vlastně ani tachometr, za pomoci navigace, do které někdo před cestou zapomněl nahrát vhodné mapy. Anebo taky ne…

Vraťme se zpět k notebookům. Před koncem roku jsem vyhlásil soutěž o novou ikonu webu. Soutěž už je za námi, takže se společně můžeme podívat, co uvízlo v poštovní schránce za příspěvky.

Soutěž

Dostal jsem nakonec šest ikonek od tří lidí (ano, někdo jich poslal víc, což ničemu nevadí). Všem jim moc děkuji. Vzhledem počtu čtenářů a počtu lidí, kteří komentují je to ovšem docela malé číslo.

Možná, že nebyla cena dostatečně motivující (unikátní myš NotebookBlog? Ale no tak…), nebo už v dnešní době, kdy existují operační systémy, ve kterých není ani primitivní grafický editor, už lidé nejsou ochotni tvořit.

To, co možná před 15 lety dělalo každé malé dítě, je už dnes zapovězeno. Nepřísluší mi to hodnotit. Soutěž byla tak trochu recese a to samé se dá říct i o procesu, na jehož konci mi poštou přišlo několik vzorků úžasné výhry.

Vyhlášení

Následující ikona, kterou vytvořil Martin K., se mi líbila, ale komisi vadila určitá podobnost s logem (a ikonou) jedné tuzemské banky.

Ikony od Miroslava K. jsou jednodušší, ale snahu oceňuji.

Nejvíc ikon přišlo od Pavla K. a mezi nimi byl nakonec zvolen vítěz. Je jím ta prostřední s černým N v oranžovém rámečku.

Pavel tedy bude brzy kontaktován a v nějaké volné chvílky skočím na poštu odeslat výhru.

Závěrem

Ještě jednou všem děkuji za účast. Určitě se objeví během roku pár dalších rozpustilých soutěží, abych rozdal zbylé myši.

V příštích týdnech se určitě nikam nechystám, takže konečně dopíšu všechny slíbené články. Další již brzy.

Komentáře k článku

  1. 1. Pavel K.  7.2.2012  14:09:40

    Juchůůů já vyhrál :)
    Nicméně slabá účast zamrzí :/

  2. 2. Logout  7.2.2012  15:34:05

    Razím teorii, že článek o sebevětší hovadině musí mít kvalitní úvod. I když člověk úvodem nic neřekne, prostě musí zaujmout. Dávám za tvůj úvod pět a půl pračky Whirlpool, značky vítězů. Toto je úvod roku 2012.

  3. 3. AG  8.2.2012  7:28:36

    Hehe, no ja napriklad vobec neviem robit ikony, takze som iba uvazoval, ako by sa dal narvat obrazok notesu do 16 pixelov :D

    (A btw ja zase tvrdim, ze bombasticky uvod je dobry iba do vtipnych zapiskov, co tento asi je.) Tych 5 € stalo za to?

  4. 4. Michal  9.2.2012  0:54:00

    Tak na tom autě toho korektně nefungovalo víc (třeba když se v -10°C samovolně začalo otvírat střešní okno), ale 2,5tisíce kilometrů zvládlo a vhodná kombinace kvalitních USB repro a TP X301 zaraženého mezi sedadlo a středovou konzoli vyřešila i to radio, tak mu tolik nekřivdi! Ale to už je na jiný článek…

  5. 5. M1ra  9.2.2012  10:19:16

    Slabá účast zamrzí, ale ikonky jsou hezké. Výherci blahopřeji, ať si užije to pravé pohodlí s myší.
    @Michal: Vhodně vyřešené přehrávání hudby. Také to znám, sice ve firemním autě, Dell D630 mezi sedákama… k nezaplacení :)

  6. 6. Xred  11.2.2012  18:59:20

    Já jsem se třeba o ikonu nesnažil, páč grafické cítění se rovná nule :-D


Napsat komentář